fbpx
Bashke.tv
BUJQËSIA

Abduselam Selami: Agjencioni do të financojë tre projekte në Komunën e Studeniçanit

Zv. Drejtori në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abduselam Selami informon se ky institucion ka rritur të sigurojë mjetet financiare për realizimin e tre projekteve në Komunën e Studeniçanit.

‘E rëndësishme pas shumë viteve pritje dhe ngecje do të ndërtohet rruga fsh. Koliçan i epërm deri te fsh. Uji i kuq i financuar nga Agjencioni për përkrahje financiare dhe zhvillim rural.

U tha u bë’, ka shkruar në facebook Abduselam Selami, Zv. Drejtor në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural.

LEXO EDHE:

MBPEU: Bujqëve, të cilëve u është dhënë leje lëvizjeje me vulën “e përhershme” vazhdojnë të vlejnë edhe për këtë fundjavë të vazhduar karantine

BASHKE TV

BDI: Mbi 5 milion euro mbështetje financiare për bujqit

BASHKE TV

Çeliku: Paketa e re e tretë në mbështetje të bujqësisë!

BASHKE TV

Konsumoni karrota çdo ditë, njihuni me vlerat për organizmin

BASHKE TV

MBPEU: Prej nesër nga ora 06:00 – 20:00 do të vendoset ndalimi i lëvizjes në pyll dhe në tokat pyjore

BASHKE TV

MBPEU: Njoftim për rregullat e lëvizjes për të gjithë fermerët që nuk janë të evidentuar në Regjistrin e vetëm të ekonomive bujqësore

BASHKE TV
BASHKË.TV