fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ademi: Në Vitin e Ri 2020, shëndet e pozitivitet!

Ministri i arsimit dhe shkencës, Arbër Ademi në mbyllje të këtij viti kalendarik u uron të gjithëve shume shëndet dhe te jen pozitiv se atëherë është gjithcka e mundur.

Ministri i arsimit dhe shkencës Arbër Ademi në intervistën e fundvitit për radio Shkupin,tha se është punuar shumë por ka dhe shumë punë për tu bërë, ndërsa vendimi I qeverisë për të shkuar në zgjedhje të parakohshme do të ngadalsojë pak agjendën e Ministrise së arsimit dhe shkencës për shkak se kjo agjendë ka edhe kompontën legjislative e cila përfshin sjelljen e ligjit për arsim të mesëm dhe arsim të mesëm profesional në përputhje me rekomandimet e OECD-së. Mirëpo pavarsisht kësaj situate ministri I arsimit dhe shkecës, Arbër Ademi thot se do të punohet intenzivisht, sikur mos të ketë zgjedhje.

https://www.facebook.com/arberademi.1/?locale2=fr_FR

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV