fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Afrim Gashi thotë se BDI e ka legjitimitetin e shqiptarëve

“BDI duhet të përpiqet të ketë kryeministrin e saj, që është Naser Ziberi, ne ende e shohim atë në billbordat në Shkup, ata morën kaq shumë deputetë për shkak të tij, dhe tani nëse nuk mund të përmbushin atë, do të duhet të tërhiqen dhe do të duhet të bëhen Kombinatorika të tjera, koalicioni ynë do të duhet të dalë përpara dhe të fillojë negociatat. Ne nuk duam të hyjmë në negociata para se BDI të shterr legjitimitetin e vet. Ata duhet të përballen me atë që premtuan”, tha Gashi duke e pranuar legjitimitetin e BDI-së dhe Ahmetit si fitues të zgjedhjeve vetëm dy ditë pas protestave kundër legjimitetit zgjedhor të BDI-së.

LEXO EDHE:

Ministri Nuhiu: Institucionalizojmë në aspektin strukturor organizativ edhe gjuhën shqipe në MPB!

BASHKE TV

Zyrtari Amerikan Metju Pallmer thotë: Zgjedhjet ishin të suksesshme dhe demokratike

BASHKE TV

MMJPH: Monomeri i vinil klorurit do të derdhet dhe transportohet

BASHKE TV

Ziadin Sela si Amdi Bajrami

BASHKE TV

Osmani: Lajmet e sotme nuk burojnë nga BDI

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV
BASHKË.TV