fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Agjencioni mediatik dënon TV Alsat për raportim të padrejtë

Me mbikëqyrjen mbi prezantimin e mediave në procesin zgjedhor , të transmetuar në programin e Alsat-M dhe TV Shenja, në periudhën nga 24 qershori deri më 12 korrik 2020, u konstatua shkelje e nenit 75 paragrafi 1 i Kodit Zgjedhor informon ts.

Përkatësisht, gjatë raportimit gjatë fushatës zgjedhore për Zgjedhjet e Parakohshme Parlamentare, të dy transmetuesit nuk siguruan mbulim të ekuilibruar të procesit zgjedhor në programet speciale të lajmeve, në përputhje me parimin e proporcionalitetit, sipas numrit të listave të konfirmuara të kandidatëve për deputetë.ts

Извештаи од мониторинг над изборното медиумско претставување на ТВ Алсат-М и ТВ Шења

https://avmu.mk/2020/07/27/%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d1%88%d1%82%d0%b0%d0%b8-%d0%be%d0%b4-%d0%bc%d0%be%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%b3-%d0%bd%d0%b0%d0%b4-%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be/embed/#?secret=az60P1HLMa

https://avmu.mk/wp-content/uploads/2020/07/Pismen-izvestaj-za-izvrsen-nadzor-monitoring-na-TV-Alsat-M-Skopje.pdf

https://avmu.mk/wp-content/uploads/2020/07/Pismen-izvestaj-za-izvrsen-nadzor-monitoring-na-TV-Shenja-Skopje.pdf

LEXO EDHE:

Demokratizimi VS Nacionalizmi: Çfarë humb dhe çfarë fiton Shkupi nga një “Kryeministër shqiptar”

BASHKE TV

Champions dhe Europa League “flasin shqip”, Drita e Xhaka në fush

BASHKE TV

BE-ja miratoi Memorandumin për Mirëkuptim, 160 milion euro për Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Apple i kërkon aplikacionit me receta gatimi të heqë dardhën nga logoja

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Takohet sërish Ahmeti dhe Zaev, Ahmeti: Do të krijohet shumica (VIDEO)

BASHKE TV
BASHKË.TV