fbpx
Bashke.tv
LAJME

Ahmeti: Fryma e Ramazanit është sakrifica

Me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, me dëshirat më të përzemërta për mbarësi, shëndet dhe mirëqenie, ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë.

“Fryma e Ramazanit është sakrifica, përkushtimi, mëshira, solidariteti, falja dhe durimi. Uroj që të gjithë së bashku të reflektojmë mbi këto vlera dhe me përkushtim, punë dhe durim t’i kapërcejmë pengesat dhe vështirësitë. Agjërim të lehtë dhe lutje të pranuara! Qofshim të bekuar!”, shkruan Ahmeti.

LEXO EDHE:

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV

ALI AHMETI DEKOROHET DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV
BASHKË.TV