fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ahmeti: Le të bashkohen të gjitha partitë dhe le ta fitojnë BDI-në

Ali Ahmeti në një deklarate te tij ka thënë se partitë e vogla opozitare po merren me deklarata të mëdha.

Ai tha se më mirë është të bashkohen të gjitha partitë dhe ta fitojnë BDI-në, sepse bashkimi i tyre është në dobi të vendit”

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: 10 vite nga fitorja e madhe kur Kërçova me votën e popullit përfundimisht u bë shqiptare

BASHKE TV

Izet Mexhiti: Tubimi i së hënës, tubim i “artanistëve”

BASHKE TV

MEXHITI NGA TETOVA: POROSIS TALAT XHAFERIN, FATMIR BESIMIN DHE ARTAN GRUBIN, LARG DUART NGA KAZINOTË, MOS E BËNI BDI-NË ME NJOLLË

BASHKE TV

Mexhiti: Duam BDI të forcohet dhe të kthehet te baza, të kthehet te origjina, te qytetari, pa ministrat oportunistë të kryesuar nga Artan Grubi

BASHKE TV

Izet Mexhiti: Në Studeniçan po bashkohet POPULLI!

BASHKE TV

“Tërmet” në Saraj: Mbi 2 mijë pjesmarrës në tubimin e Grupit të Zjarrit

BASHKE TV
BASHKË.TV