fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ahmeti: Përpjekje maksimale për t’u ballafaquar me virusin

25 mars 2020 – Nuk dua të jem avokat i shtetit, por përpjekjet janë maksimale për ta izoluar këtë virus, tha kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, në emisionin Click Plus.

Ministria e Shëndetësisë po bënë gjithçka për ndihmë të qytetarëve, bashkë me policinë, ushtrinë… “Po ballafaqohemi me këtë situatë të paparë ndonjëherë. Ndoshta mundet edhe më mirë, por sigurisht që po bëhen të gjitha llogaritë që i gjithë mobilizimi të bëhet për të mirën e qytetarëve. Ka hapësirë edhe për më mirë, për më shumë mjete dhe kushte, por jemi në gjendje të jashtëzakonshme”.- thotë Ahmeti

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV