fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Aksion për pastrim në Sh.F.K “Ismail Qemali” në komunën e Çairit

22 shkurt 2020 – “NP Higjiena Komunale-Shkup sot iu bashkëngjit iniciativës së Këshillit të prindërve të SHFK “Ismail Qemali” në komunën e Çairit për realizimin e aksionit për pastrim të përgjithshëm të oborrit dhe rrethinës së shkollës.

Në kuadër të aksionit, nxënësit bashkë me prindërit e tyre i pastruan mbeturinat nga oborri i shkollës më ndihmën e ekipeve të NP Higjiena Komunale-Shkup të cilat e hoqën dhe e transportuan mbetjen e mbledhur.

“NP Higjiena Komunale-Shkup gjithmonë me gëzim i përkrah iniciativat e këtilla për pastrimin e institucioneve të arsimit, sepse bashkëqytetarët tanë më të rinj meritojnë të mësojnë në mjedis të pastër dhe të shëndetshëm jetësor. Këto aksione janë veçanërisht të rëndësishme sepse te gjeneratat e reja zhvillojnë ndërgjegjen për veprim të drejtë me mbetjen.”- tha Drejtori i NP Higjiena Komunale-Shkup, Abdusamed Shabani.

AKSION PËR PASTRIM NË SHFK “ISMAIL QEMALI” NP Higjiena Komunale-Shkup sot iu bashkëngjit iniciativës së Këshillit të…

Publiée par NP Higjiena Komunale Shkup ЈП Комунална хигиена Скопје sur Samedi 22 février 2020

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV