fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ali Ahmeti takon liderët e rinjë

Filloi moduli i parë i Akademisë Politike për Lidership

Akademia politike për lidership është projekt arsimor, i dizajnuar si kurs dhe trajnim akademik. Qëllimi kryesor i Akademisë është që t’i pregadis pjesëmarrësit, kryesisht studentë, me njohuri teorike, por edhe aftësi dhe shkathtësi praktike në fushën e sistemit politik, komunikimit politik, menaxhmentit politik dhe partiak si dhe marrëdhëniet me publikun. Akademia realizohet në kuadër të qendrës analitike “Abdilaqim Ademi“.

Sot, mysafir special ishte edhe Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim z. Ali Ahmeti, i cili i’u drejtua pjesmarrësve dhe i inkurajoi në këtë sfidë të radhës për ta, duke theksuar që të ndjekin ëndrrat e tyre, gjithmonë duke mos hequr dorë nga qëllimi.

Akademia politike për lidership, synon zgjerimin e njohurive për rëndësinë dhe mundësitë e bashkëpunimit, diskutimin dhe zhvillimin e strategjive posaçërisht ndërmjet studijuesve të rinj.

Për më shumë ndiq linkun:

Filloi moduli i parë i Akademisë Politike për Lidership Akademia politike për lidership është projekt arsimor, i…

Publiée par Qendra Analitike "Abdilaqim Ademi" sur Samedi 4 mai 2019

LEXO EDHE:

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV

ALI AHMETI DEKOROHET DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV
BASHKË.TV