fbpx
Bashke.tv
Aktualitet ARSIMI LAJME

Arbër Ademi nga debati në Kumanovë: Mbresëlënëse pjesmarrja dhe interesimi madh i punonjësve të arsimit

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademi, sot në Kumanovë ka vazhduar debatin lidhur me draft-Ligjin e arsimit fillor dhe draft-Ligjin e mësimdhënësve dhe punëtorëve profesional në shkollat fillore dhe të mesme.

Ministri Ademi para të pranishmëve, punonjësve të arsimit, përfaqësuesve komunal nga Kumanova, Likova dhe rajoni ka prezantuar në tërësi draft-Ligjin e arsimit fillor dhe draft-Ligjin e mësimdhënësve dhe punëtorëve profesional në shkollat fillore dhe të mesme.

Gjithashtu, Ademi e ka vlerësuar lartë pjesmarrjen dhe interesimin e madh të drejtorëve, mësuesve , pedagogëve e të tjerëve që përmes këshillave e vërejtjeve të ndryshme konstruktive të kontribojnë në ngritjen e cilësisë në arsimin fillorë.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV