fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arifi: Fillojnë punët ndërtimore për vazhdim të bulevardit Indrustrial

Tetovë, 13 shkurt 2020 – “Financimi i këtij projekti kapital insfrastrukturor bëhet përmes kreditimit nga Banka Botërore, të siguruar nga instrumenti MSIP të Ministrisë së Fiancave të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Vlera e përgjithshme e projektit kap shumën prej 986.000 euro.

Gjatësia e bulevardit është 671 metra kurse gjërësia 22 metra, me 2 drejtime të rrugës në gjërësi prej 7 metra, 2 trotuare me gjërësi 2.5 metra si dhe 3 metra hapësirë të gjelbër në mes.

Me këtë investim kapital infrastrukturor synojmë të lehtësojmë komunikacionin e stërngarkuar në qytet, në veçanti për automjetet e rënda të cilat destinacion përfundimtar nuk e kanë qytetin e Tetovës, por qarkullojnë tranzit drejt rrugës rajonale Tetovë-Jazhincë. Kjo gjithashtu do të kontribojë edhe në reduktimin e ndotjes së ajrit ambiental në Komunën e Tetovës.” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun:

Fillojnë punët ndërtimore për vazhdim të bulevardit IndrustrialFinancimi i këtij projekti kapital insfrastrukturor…

Publiée par Teuta Arifi sur Jeudi 13 février 2020

LEXO EDHE:

Bekteshi: Me pakon e katërt të masave përmes mbështetjes së drejtpërdrejtë financiare do t’i mbështesim qytetarët dhe sektorët më të prekur

BASHKE TV

Bekteshi: Kompania gjermane ‘Franc Kiel’ do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë

BASHKE TV

Ahmeti takoi ambasadorin e Kosovës Gjergj Dedaj

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Publikohet marrëveshja politike dhe ekonomike e arritur në Shtëpinë e Bardhë

BASHKE TV
BASHKË.TV