fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arifi finalizoi edhe një projekt në komunën e Likovës

Kryetari i Komunës së Likovës, Erkan Arifi së bashku me banorët e fshatit Mateç kanë përuruar trotuarin prej 1000 metrave. Projekti u realizua fal bashkëpunimit të komunës dhe Shoqatës ” Edhe un jam Mateçi “. Kryetari Arifi falënderoi të gjithë pjesëmarrësit që kontribun për realizimin e këtij projekti.

Përurimi i rregullimit të trotuarit në gjatësi prej1000 m në f. Mateç. Ky projekt u realizua në bashkëpunim të ngusht me Shoqatën ” Edhe un jam Mateçi ” , ku komuna ka siguruar:
-Pllakat e betonit,
-Tamponin,
-Rërën,
-Skajoret e mëdha dhe
-Skajoret e vogla, ndërsa

Shoqata ”Edhe un jam Mateçi”, ka siguruar:
-Punën e dorës dhe
-Cimenton.

Falemenderim dhe Rrespekt të pakufizuar për të gjithë gurbetçarë, që kontribuan për këto punë të hajrit. BASHKË GJITHMON MUNDEMI MË SHUMË! – ka theksuar kryetari i Likovës Erkan Arifi.


LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV