fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arifi: Komuna e Tetovës furnizoi 12 paisje mobile për dezinfektim të hapësirave publike

Tetovë, 26 mars 2020 – “Komuna e Tetovës furnizoi 12 paisje mobile për dezinfektim të hapësirave publike, parqeve, lagjeve, këndeve për fëmijë, si dhe hyrjeve banesore;

🔻Kështu do të arrijmë të dezinfektojmë edhe hapësirat deri tek të cilat nuk kanë qasje kamionët dhe maqineritë e mëdha;
🔻Dezinfektimi do të bëhet me substancat biocide Ekocid dhe Natrium Hipoklorit, që janë të sigurta dhe të parrezikshme për shëndetin e qytetarëve.” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun:

🔻Komuna e Tetovës furnizoi 12 paisje mobile për dezinfektim të hapësirave publike, parqeve, lagjeve, këndeve për fëmijë,…

Publiée par Teuta Arifi sur Jeudi 26 mars 2020

LEXO EDHE:

Çfarë tjetër synon BDI-ja në këto zgjedhje përveç postit të Kryeministrit, tregon Mexhiti (VIDEO)

BASHKE TV

Mexhiti: Kemi ardhur në përfundim se aty ku udhëheq shqiptari, përfaqësimi adekuat respektohet, andaj tani koha për “Kryeministër Shqiptar”

BASHKE TV

Mexhiti pyet si nuk u gjet një shqiptar në 100 vite për t’u bërë kryeministër i Maqedonisë?

BASHKE TV

Dr. Florin Besimi: BDI mban fjalën, Koha për Kryeministrin shqiptar!

BASHKE TV

Bashkimi Evropian dhuroi produkte për mbrojte nga koronavirusi për Komunën e Kërçovës

BASHKE TV

Bajram Rexhepi: I dalim zot rrugës Tetovë-Prizren

BASHKE TV
BASHKË.TV