fbpx
Bashke.tv
LAJME

Arifi: Mirëmenaxhimi i Komunës së Likovës në vazhdimësi po jep rezultate konkrete

Në rrjetin social facebook kryetari i komunës së Likovës  shprehet për takimin e sotshëm për kontributin e ndërsjellët të zv. Drejtori z. Avdulselam Selami!

“Mirëmenaxhimi i Komunës së Likovës në vazhdimësi po jep rezultate konkrete

Gjatë ditës sotme, Kryetari i komunës së Likovës z. Erkan Arifi ishte për vizitë zyrtare në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural, ku u prit nga drejtori dhe zv. Drejtori z. Avdulselam Selami, të cilin e falemenderojm për kontributin e dhënë. Në këtë takim nga nikoqirët, Kryetari u njoftua se Komuna e Likovës falë mirëmenaxhimit gjatë përgatitjes së projekteve dhe aplikimit është edhe fituese e tre projekteve nga 3 masat : 321, 322 dhe 323, ku më së voni deri më 30 qershor të këtij viti do të nënshkruhen kontratat.” thotë Arifi

Publiée par Erkan Arifi sur Mardi 23 avril 2019

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV