fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arifi mirëpret Ambasadoren e Japonisë në vend, Keiko Haneda!

“Sot kisha nderin dhe kënaqësinë e veçantë të pres ne vizitë Ambasadoren e Japonisë në vend znj. Keiko Haneda. Vizitë kjo e cila riafirmoi bashkëpunimin 25-vjeçar midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe shtetit të Japonisë.

Prandaj, në emër të qytetarëve të Tetovës, edhe një herë falënderuam popullin japonez për dy dekadat e bashkëpunimit dhe mbështetjes që kemi marrë nga ky vend miqësor, mbështetje kjo e cila vjen në të gjitha fushat e jetës shoqërore si arsimi, shëndetësia dhe mbrojta sociale.

Përndryshe, ky është projekti i 10-të me rradhë që e kemi implentuar së bashku me shtetin japonez dhe shpresojmë se në këtë mënyrë në vazhdimësi do të ndikojmë pozitivisht në jetën e qytetarëve të komunës tonë dhe jo vetëm.

Me ekselencën e saj Znj. Keiko Haneda, sot vizituam edhe Xhaminë e Larme në Tetovë, si një monument unik të trashëgimisë kulturore dhe historike të qytetin tonë.” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun:

Sot kisha nderin dhe kënaqësinë e veçantë të pres ne vizitë Ambasadoren e Japonisë në vend znj. Keiko Haneda. Vizitë kjo…

Publiée par Teuta Arifi sur Jeudi 7 novembre 2019

LEXO EDHE:

Alfabeti dhe Uilsoni, modele orientuese për Institutin

BASHKE TV

Arifi: Mbjellja e drunjëve për nder të festave kombëtare: 22 dhe 28 Nëntorit vazhdon në çdo fshat, të Komunës së Likovës

BASHKE TV

Shkencëtarët zbulojnë diçka të re për trurin e njeriut

BASHKE TV

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “22 NËNTORI“

BASHKE TV

Talat Xhaferi: Le të jetë fjala e bukur udhërrëfyesi në jetët tona!

BASHKE TV

SHSHP- Shkup:Për herë të parë, përmirësohet qasja në vaksinat falas kundër gripit sezonal

BASHKE TV
BASHKË.TV