fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arrin aplikacioni për takime në Facebook

Faqja e parë për takime në internet në Match.com u shfaq në 1995, Tinder popullor u lansua në vitin 2012, dhe raportohet se çdo martesë e tretë filloi me takimin në internet.

Edhe Facebook ka opsionin e saj “miqësor” që prej javës së kaluar. Konkretisht, u lansua shërbimi i ri “Facebook Dating”, i cili u prezantua vitin e kaluar në një konferencë në Facebook F8.

Që atëherë është testuar në Kolumbi dhe nga java e kaluar është në dispozicion në SHBA dhe 19 vende të tjera.

Në Evropë, megjithatë, ne mund të kërkojmë  “dashuri përmes Facebook” që nga fillimi i vitit 2020.

Sipas Facebook, siguria dhe mbrojtja e të dhënave do të jenë një përparësi absolute për këtë produkt. Duke pasur parasysh skandalet e ndryshme të të dhënave që kanë pllakosur rrjetin social vitet e fundit, shumë përdorues dhe ekspertë janë skeptikë ndaj pretendimeve të tyre.

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV