fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arsyeja pse Microsoft Edge mund të bëhet shfletuesi juaj i preferuar

Sipas një raporti opsioni quhet “Web Capture” dhe është i ndërtuar në shfletues. Siç edhe emri sugjeron, përdoruesit mund të bëjnë screenshot të uebsajteve që po shfletojnë.

Shfletuesit Edge i Microsoft mund të jetë i bazuar në kodin e Chromium, por do të pajiset me shumë veçori të cilat do ta bëjnë më miqësor me përdoruesit se Google Chrome.

Së shpejti Microsoft do të sjellë një tjetër opsion të rëndësishëm i cili do ta bëjë Edge shfletuesin tuaj të preferuar.

Sipas një raporti opsioni quhet “Web Capture” dhe është i ndërtuar në shfletues. Siç edhe emri sugjeron, përdoruesit mund të bëjnë screenshot të uebsajteve që po shfletojnë.

Menjëherë pasi bëjnë screenshot, përdoruesit do të mund ta shohin, ta ruajnë dhe shpërndajnë menjëherë nëse dëshirojnë. Edhe pse Windows ka një mjet të tillë quajtur “snipping tool”, të kesh një opsion aty ku të duhet do ti japë shfletuesit Edge një avantazh të qartë ndaj rivalëve.

LEXO EDHE:

BUZËQESHJE E PASHEMBULLT E NËNË DRITËS DHE ALI AHMETIT

BASHKE TV

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV
BASHKË.TV