fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arta Bilalli Zendeli: Integrim konsesual, Veting, Zhvllim dhe vende pune, jetë cilësore dhe Rinia në vend të parë

Gostivar, 30 qershor 2020 – Bashke.TV – Kandidatja Arta Bilalli Zendeli gjatë fjalimit drejtuar aktivit të BDI të lagjeve Zona e shtatë dhe Lagja e Sahatit ndaloi tek nevoja për të pasur një drejtësi joselektive, veting në gjyqësor dhe për funksionarët publik si dhe harmonizim të legjistlaturës me vendet e Bashimit Evropian.

“Do të doja të shpalos para jush tek programi i ardhshëm qeverisës së BDI. Është një program voluminoz i cili bazohet në pesë shtylla kryesore siç është integrimi konsesual, vetingu, zhvllim dhe vende pune, jetë cilësore dhe Rinia në vend të parë. Përveç progamit i cili po ashtu ka vizion, parime dhe mision të qartë dhe të definuar, në këto zgjedhje ne konkurojmë dhe garojmë edhe me kandidatin për Kryeministër i cili do të jetë Kryeministri i parë shqiptar. Përveç programit të BDI, të martën në një mbledhje të improvizuar para qeverisë kandidati për Kryeministër shpalosi edhe pikat kryesore të qeverisjes së tij. Janë gjithsej 25 pika të cilat do të duhet t’i zbaton gjatë qeverisjes së tij. Këto pika i krahasova me programin e BDI. Pjesa e cila mu dukë ma atraktive ishte pjesa e drejtësisë”, tha mes të tjerash deputetja e ardhëshme Arta Bilalli Zendeli.

Arta Bilalli Zendeli: Integrim konsesual, Veting, Zhvllim dhe vende pune, jetë cilësore dhe Rinia në vend të parë…

Publiée par BDI Dega Gostivar sur Mardi 30 juin 2020

LEXO EDHE:

Tre hapa që duhet t’i ndiqni në vendvotim që mos rrezikoheni nga COVID-19 gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni në vendvotim gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV
BASHKË.TV