fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Arta Bilalli-Zendeli: Nuk propozojmë datë fikse, sepse varemi nga gjendja me virusin

Arta Bilalli- Zendeli nga BDI, thotë se BDI-ja nuk ka propozuar një datë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, për shkak se realizimi i këtij procesi varet nga gjendja me virusin në vend, pra nga numrat e te prekurve me këtë virus.

Sipas saj, do të ketë edhe mungesë apo kufizim të numrit të njerëzve që do të angazhohen në vendvotime apo nëpër Komisionet Komunale gjatë ditës së mbajtjes së zgjedhjeve, pasi me hapjen e kufijve qytetarët kanë nevojë edhe për pushime.

LEXO EDHE:

MMJPH: Të ruajmë biodiversitetin dhe ekosistemet natyrore në mënyrë që ata të na mbrojnë neve

BASHKE TV

Taravari e mbron Mickovskin

BASHKE TV

Maqedonasit lavdërojnë Taravarin pasi i ofendoi shqiptarët: ”Браво Таравари”

BASHKE TV

MBPEU: Bujqëve, të cilëve u është dhënë leje lëvizjeje me vulën “e përhershme” vazhdojnë të vlejnë edhe për këtë fundjavë të vazhduar karantine

BASHKE TV

BDI: Respektoni masat, shëndeti në rend të parë

BASHKE TV

BDI – Gostivar dënon ashpër shpifjet e Taravarit që ua bëri pronarëve të lokaleve dhe qytetarëve shqiptarë

BASHKE TV
BASHKË.TV