fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Avokati i Popullit mbështet punën e Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës

“Drejtori i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës (AZGJ), Ylber Sela, realizoi takim pune me Avokatin e Popullit, Ixhet Memeti.

Me këtë rast, Avokati i Popullit shfaqi interesimin e tij rreth ngritjes së AZGJ-së, si dhe çështjet me të cilat është e ngarkuar që të merret.

Drejtori Sela e njoftoi Avokatin e Popullit për punën, aktivitetet, pengesat, si dhe planet e Agjencisë, për të ardhmen.

Gjithashtu, Avokati i Popullit u njoftua rreth përgatitjes së materialeve të Agjencisë, si Broshura, Udhëzuesi dhe Udhërrëfyesi, të cilat janë në përgatitje e sipër.

Në takim, Avokati i Popullit ofroi mbështetjen e tij për Agjencinë, duke dhënë disa këshilla dhe ide se si të veprohet më tutje.

Palët nuk përjashtojnë mundësinë e bashkëpunimit në të ardhmen e afërt në projekte të ndryshme.” – zyra për informim, Agjencia për Zbatimin e Gjuhës

Për më shumë ndiq linkun:

Avokati i Popullit mbështet punën e Agjencisë për Zbatimin e GjuhësDrejtori i Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës (AZGJ),…

Publiée par Агенција за примена на јазикот / Agjencia për Zbatimin e Gjuhës sur Mardi 10 septembre 2019

LEXO EDHE:

BDI Dega Çair unanimisht propozon Izet Mexhitin për bartës liste në zonën 1

BASHKE TV

Shkup, përfundoi konferenca shkencore për ditën e GJUHËS AMTARE

BASHKE TV

Ish-ushtarët me porosi për Selën: Mos e përmend UÇK-në (FOTO)

BASHKE TV

Ganiu: Gjithmonë në mbështetje të nxënësve dhe studentëve! 

BASHKE TV

Bekteshi: BDI në partneritet vetëm me qytetarët, e pa konkurrencë në spektrin politik shqiptar

BASHKE TV

E PABESUESHME: Në shtëpi ka 1271 telefona të markës “Nokia”, të gjithë funksionojnë (VIDEO)

BASHKE TV
BASHKË.TV