fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

BDI Dega Çair unanimisht propozon Izet Mexhitin për bartës liste në zonën 1

Shkup, 22 shkurt 2020 – BDI Dega Çair unanimisht propozon Izet Mexhitin për bartës liste në zonën 1 – transmeton Bashke.tv

Ndërsa kandidat për deputet u propozuan edhe Artan Grubi, Bujar Osmani, Nazif Bushi, Naser Ademi, Abduselam Selami, Mukadese Hajdari, Ardijan Muca, Besim Koka, Merita Koxhaxhiku, Amella Cana dhe Ejup Alimi./Bashkë.TV

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV