fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

BDI: Respektoni masat, shëndeti në rend të parë

Bashkimi Demokratik për Integrim apelon deri tek qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut që të adresojnë me seriozitetin më të madh çështjet e shëndetit publik.

Ftojmë qytetarët që mos të refuzojnë testimet, të janë bashkëpunues gjatë anketimeve dhe të shmangin të gjitha rrethanat ku mund të ekspozohen ndaj infektimit të mundshëm.

Virusi CoVid-19 është prezent dhe po përhapet duke dëmtuar rëndë shëndetin e qytetarëve, prandaj duhet bashkarisht ta ndalojmë.

Shëndeti është më i rëndësishëm dhe primar dhe prandaj secili prej nesh duhet të shtojmë kujdesin tonë maksimalisht.

Të evitojmë takimet familjare dhe shoqërore, të pranojmë testimet dhe anketimet, të mbajmë higjienën maksimale, mos të dalim nga shtëpia pa maska mbrojtëse dhe të mbajmë distancën fizike.

Kthimi në normalitet mund të realizohet vetëm nëpërmjet të respektimit maksimal të masave dhe pakujdesia jonë mund të shkaktojë pasoja të paparashikueshme ndaj shëndetit, ekonomisë dhe shoqërisë.

LEXO EDHE:

Tre hapa që duhet t’i ndiqni në vendvotim që mos rrezikoheni nga COVID-19 gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni në vendvotim gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV
BASHKË.TV