fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

BDI thirr kryesinë e ngushtë, nis zgjedhjet brendapartiake

Sot në selinë e Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë, Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, ka thirrur takim pune me kryesinë e ngushtë, përgjegjëse për zbatimin e zgjedhjeve më parti, koordinatorët e emëruar për secilën nga degët e e BDI-sē në nivel republikan si dhe kryetarët aktual të degëve.

Qëllimi i takimit ishte njoftimi mbi rregulloren dhe udhëzimi për mbajtjen e zgjedhjeve në çdo këshill vendor dhe në çdo degë të BDI-së.

Kryetari Ahmeti theksoi rëndësinë e procesit zgjedhor dhe ndërtimin e BDI-së për dy dekadat para nesh si subjekti më i madh i shqiptarëve në vend, përfaqësues i shqiptarëve dhe partner i komunitetit ndërkombëtar.

Bashkimi Demokratik për Integrim i ka prirë me sukses të gjitha proceseve kyçe të këtij vendi në dy dekadat e kaluara.

BDI ka shpallur zgjedhjet e brendshme partiake që do të rrumbullakësohen me mbajtjen e kongresit zgjedhor të BDI.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV