fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Bekim Murati, emërohet zv/drejtor në Agjencionin për Punësim, Arben Zyberi, Drejtor në Inspektoratin Shëndetësor

Ish-kryetari i komunës së Sarajit Bekim Murati është emëruar Zëvendësdrejtor në Agjencion për Punësim. Deri më tani nga mbarimi I mandatit të kryetarit të komunës Murati, nuk ka ushtruar asnjë funksion, përpos angazhimit që ka pas në Degën e Bashkimit Demokratik për Integrim.

Ndërsa Arben Zyberi, i cili deri më tani ka ushtruar funksionin e Zëvendësdrejtorit në Agjencion për Punësim është emëruar Drejtor në Inspektoratin Shëndetësor.

Ai gjatë ushtrimit të funksionit në këtë drejtori ka kontribuar shumë, në shpërndarjen e projekteve për kompanitë shqiptare që kanë kontribuar në uljen e papunësisë.

Muarti dhe Zyberi, janë kuadër të BDI-së nga dega e Bashkimit Demokratik-Saraj.

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV