fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Bekteshi: BDI në partneritet vetëm me qytetarët, e pa konkurrencë në spektrin politik shqiptar

Para fillimit zyrtar të fushatës parazgjedhore, përderisa partitë politike në vend vazhdojnë të koketojnë për koalicione , BDI ripërsërit se kjo parti nuk bën partneritete paraprake.

Kreshnik Bekteshi tha se BDI është e pakonkurrencë në spektrin politik shqiptar.

“BDI nuk bën partneritete paraprake. BDI është në partneritet vetëm me qytetarët e RMV-së, veçanërisht me qytetarët shqiptarë. Dhe pikërisht qytetarët do të vendosin për të ardhmen e BDI-së. Ne jemi të bindur dhe këtë e tregojnë edhe anketat dhe hulumtimet e ndryshme se BDI nuk ka konkurrencë, në veçanti në spektrin politik shqiptar në RMV”, tha Bekteshi.

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV