fbpx
Bashke.tv
Aktualitet EKONOMIA LAJME

Bekteshi: Do të krijojmë vende të reja pune në mënyrë që të ulim papunësinë me tre përqind në vit


22 shtator 2020 – Bashke.TV – Fokusi kryesor i Ministrisë së Ekonomisë dhe Qeverisë në periudhën e ardhshme do të jetë ofrimi i mundësive për zhvillim, krijimi i vendeve të punës dhe standardeve më të mira të jetesës për qytetarët dhe kushte më të mira të punës për biznesin, futja e inovacioneve që do të sjellin rritjen dhe zhvillimin e ekonomisë.

Qëllimi kryesor është ngritja e standardeve të jetesës së qytetarëve tanë në nivelin e vendeve të zhvilluara Evropiane, tha Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në prezantimin e letrës së mandatit.

Prioriteti më i madh është në katër vitet e ardhshme përmes masave dhe programeve brenda Ministrisë së Ekonomisë për të punuar në krijimin e vendeve të reja të punës që do të thotë uljen e papunësisë. Qëllimi është ta zvogëlojmë atë me tre përqind në vit, siç kemi bërë në tre vitet e fundit, tha Bekteshi në konferencën e sotme për shtyp në Qeveri.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV