fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Bekteshi: Kemi shpallur thirrjen për partneritet publik-privat për ndërtimin e termocentralit fotovoltaik 100 MW në rrethinën e TEC Oslomej

12 shkurt 2020 – “Kemi shpallur thirrjen për partneritet publik-privat për ndërtimin e termocentralit fotovoltaik 100 MW në rrethinën e TEC Oslomej.

Osllomej do të jetë shembulli i parë i tranzicionit energjetik, do të thotë do bëhet shndërrimi i minierës së vjetër në termocentral fotovoltaik.

Kam nderin të them që pas më shumë se dy vjet kemi mundur të bëjmë tranzicionin e premtuar të energjisë në Maqedoninë e Veriut, duke u bërë kështu nga një vend që me çështje të hapura në komunitetin e energjetikës me investimet në energjinë e gjelbër u shndëruam në vend që është kampion në Evropë për reformat në energjetikë.” – thotë Bekteshi

Për më shumë ndiq linkun:

Kemi shpallur thirrjen për partneritet publik-privat për ndërtimin e termocentralit fotovoltaik 100 MW në rrethinën e…

Publiée par Kreshnik Bekteshi sur Mercredi 12 février 2020

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV