fbpx
Bashke.tv
Aktualitet EKONOMIA LAJME

Bekteshi paralajmëron rritje të re të konsiderushme të pagës minimale

“Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi paralajmëron rritje të konsiderueshme të pagës minimale si dhe paga më të larta për të gjithë të punësuarit në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Këtë informacion ministri Bekteshi e ka njoftuar nëpërmjet profilit të tij në fejsbuk duke bërë të ditur se gradualisht po realizojnë përcaktimet e tyre programore për standard më të mirë të jetës për të gjithë qytetarët e vendit. Në mbledhjen e fundit të qeverisë u soll vendimi që të ketë rritje të pagave mujore edhe në arsimin fillorë,të mesëm dhe arsimin e lartë për 5%.

Ndërkohë ministri Bekteshi edhe dje ishtë në krye të detyrës duke realizuar takime intenzive me palën kosovare për zgjidhjen e çështjes së barierave për disa produkte të caktuara të cilat pritet deri ne fund të javës që vjen të hiqen plotësisht.”/bashke.tv

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV