fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Bekteshi: Vazhdojmë të investojmë në infrastrukturë për një jetë më të mirë për qytetarët

14 shkurt 2020 – Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi së bashku me drejtorin e Resurseve Energjetike të Maqedonisë (REM), Bajram Rexhepi sot shpallën thirrjen publike për zgjedhjen e partnerit privat për ndërtimin e rrjetit të shpërndarjes së gazit në vend.

Sipas parashikimeve, kompania pritet të zgjidhet deri në fund të vitit dhe brenda katër viteve duhet të sigurojë gaz për amvisëritë.
Investimi i përgjithshëm i këtij projekti është rreth 300 milionë euro.

Vazhdojmë të investojmë në infrastrukturë për një jetë më të mirë për qytetarët-thotë Bekteshi.

Ministria e Ekonomisë ka shpallur thirrjen publike për zgjedhjen e partnerit privat për ndërtimin e rrjetit të…

Publiée par Kreshnik Bekteshi sur Vendredi 14 février 2020

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV