fbpx
Bashke.tv
Aktualitet EKONOMIA LAJME

Bekteshi: Vazhdojmë të mbështesim qytetarët për uljen e ndotjes së ajrit

“Deri në fund të ditës së sotme, gjithsej 930 qytetarë tëcilët kanë aplikuar për blerjen e sobave me pelet për amvisëri dhe plotësuan kushtet e përcaktuara, do të kenë subvencionet në faturat e tyre.

Për herë të parë këtë vit, janë subvencionuar 125 familje të rrezikuara sociale.

Për vitin e ardhshëm për këtë masë në buxhetin e Ministrisë së Ekonomisë janë paraparë 30,000,000 denarë. Vazhdojmë të mbështesim qytetarët për uljen e ndotjes së ajrit.” – thotë Bekteshi

Për më shumë ndiq linkun:

Deri në fund të ditës së sotme, gjithsej 930 qytetarë tëcilët kanë aplikuar për blerjen e sobave me pelet për amvisëri…

Publiée par Kreshnik Bekteshi sur Lundi 30 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV