fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Biografia e Naser Nuredinit, ministër i ri i Ekologjisë

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini lindi në Tetovë në vitin 1979.

Sipas biografisë së tij të dorëzuar në Kuvend, arsimin fillor e ka mbaruar në vend ndërsa më pas është shkolluar në Austri, Gjermani dhe Britani të Madhe.

Ka edhe shtetësi austriake. Është i martuar dhe baba i një fëmije.

Ka punuar si analist në B.P. Invest consult, në Vjenë dhe në Caib International markets Ltd. në Londër, në Bankën Unikredit në Londër, si drejtor i investimeve për kompani financiare të listuara dhe patundshmëri në Evropën Lindore, këshilltar i pavarur për M&A. Si analist ka marrë pjesë në privatizim me investime dhe aktivitete këshilldhënëse për qeveritë në Evropën Juglindore.

Është marrë edhe me veprimtari humanitare, ndërsa ka pasur edhe ekspozita artistike.

Nga gjuhët e huaja e flet gjuhën angleze, gjermane dhe italiane.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV