fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Blerim Bexheti : Bombat e El Chekas, projekt anti-shqiptarë (Video)

Kreu i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti të ashtuquajturat “bomba” të El Chekas i vlerëson si projekt anti-shqiptarë me qëllim të caktuar. Ai madje pyet publikisht se ku i gjejnë këta njerëz të cilëve ua japin këto përgjime.

“Kjo është çështje serioze për gjithë shtetin. Gjithkush që është pjesë e kësaj aventure mendoj se e dëmton vetë shtetin”.

Për më shumë ndiq linkun:

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV