fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

BUZËQESHJE E PASHEMBULLT E NËNË DRITËS DHE ALI AHMETIT

Prishtinë, 29 Nëntor 2020 – Në selinë e BDI-së në Tetovë, dikur pas përfundimit të luftës së UÇK-së, një foto biblike brenda kalasë së lavdishme të BDI-së, fotoja e Nënë Dritës së Bedri Islamit dhe e Liderit të BDI-së, Udhëheqësit të popullit shqiptar Ali Ahmeti!

Nuk thuhet kot e rastësisht se një foto flet dhe vlenë më shumë se 1000 fjalë!

Shkodranja e madhe, Drita e fisit me nam të Gjylbegajve të Shkodrës, nusja e Zenel Islamit, personazhit Zeneli e Luli i Vocër të Migjenit legjendarë, bashkë me të birin e saj Bedri Islami e madh dhe të dëshmuarin në luftë për liri e çlirim të Kosovës dhe viseve të saja nga Serbia pushtuese, i shkojnë në vizitë Udheheqesit të popullit shqiptar Ali Ahmeti në Maqedoninë e Veriut!

Pritja nga foto duket se ishte e këndshme, e mirëpritur dhe historike!

Buzëqeshja është gjestikulacioni themelor që dëshmon dhe tregon me manifestim të fortë, se sa shumë është i dispunuar vizitori dhe i vizituari, Nëna Dritë dhe Ali Ahmeti!

Nënë Drita dhe Ali Ahmeti e dëshmojnë katërcipërisht se sa shumë këndshëm, me sa shumë knaqësi e nderim e kanë përjetuar takimin në qendrën e politikbërjes së popullit shqiptar në Maqedoninë e Veriut në Tetovë!

Kjo foto që do të mbetet në asetet e historisë kombëtare si një shkrepje aparati nga më të mrekullueshmet, është dëshmi e madhe historike se sa shumë ishin të lidhur mes veti shokët dhe bashkëveprimtarët e udhëheqjës së lartë të LPK-së dhe më vonë edhe bashkëluftëtarët e komandantët e UÇK-së!

Atë dashuri të madhe që e kishin shokët, bashkëveprimtarët dhe bashkëluftëtarët e udhëheqjës së lartë të LPK-së dhe UÇK-së, këta bijë të mëdhenj e kishin bartur edhe te familjet e tyre e sidomos te prindërit e njëri tjetrit!

Nëna Dritë e Bedri Islamit e dëshmon me foto se sa shumë e admiron Ali Ahmetin, shokun e djalit të saj Bedriut!

E shikon me buzqeshje të Nënës ndaj birit të saj!

Por edhe Udhëheqësi i popullit shqiptar Ali Ahmeti nuk i mbetet borgj buzeqeshjes me loqkë të zemrës e me loqkë të shpirtit të Nënë Dritës!

Kjo foto historike është dhe do të mbetet dëshmi, se sa shumë kishte dashuri te shokët dhe familjet e udhëheqjës së lartë të LPK-së e UÇK-së!

Udhëheqësi i mirë dhe i madh, fitimtarë e largëpamës, shihet atëherë kur buzëqeshja e Nënës së Tij por edhe nënat e shokëve e rrethojnë dhe nuk e braktisin kurrë!

Por edhe atëherë kur Ai buzëqeshë e knaqet me prezencë dhe kur është në shoqëri të Nënës së Tij dhe nënave e baballarëve të shokëve!

Udhëheqësi Ali Ahmeti, është origjinali dhe kopja me besnike e udheheqesit besnik të popullit shqiptar, këtë e dëshmon në foton me Nënë Dritën në Selinë e BDI-së në Tetovë!

BUZËQESHJE E PASHEMBULLT E NËNË DRITËS DHE ALI AHMETIT

Ismet Sylejmani,
Prishtinë, 29 Nëntor 2020!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3591821434213254&id=100001562988310&sfnsn=mo

LEXO EDHE:

Fuqishëm nga Kumanova: Vendosim standarde të reja evropiane në politikbërje

BASHKE TV

Analisti Sefer Selimi bën shaka të dyfishtë në llogari të Artan Grubit

BASHKE TV

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV
BASHKË.TV