fbpx
Bashke.tv
Aktualitet BUJQËSIA LAJME

Çeliku: Ofrojmë mbështetje financiare për zhvillimin e rajoneve të planifikimit në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural

13 shkurt 2020 – “Edhe këtë vit, përmes Programit të #MinistrisësëBujqesisë për subvencione kapitale, ne ofrojmë mbështetje financiare për zhvillimin e rajoneve të planifikimit në fushën e bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Dje kemi shpallur Thirrjen Publike për Qendrat për zhvillimin e rajoneve të planifikimit. Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve është deri më 25 shkurt.

Qendrat kanë mundësinë për të realizuar investime për të përmirësuar infrastrukturën rrugore rurale, përmes ndërtimit dhe rindërtimit të rrugëve hyrëse në zonat me aktivitet intenziv bujqësor.

Ky lloj investimi do të përmirësojë dhe lehtësojë hyrjen deri në tokën e punueshme, e cila është e rëndësishme për fermerët kur ndërmarrin masa agroteknike, mbledhje dhe transport të produkteve bujqësore.

Qëllimi yni është që me këto mjetet që i ndajmë, të përmirësojmë infrastrukturën rrugore rurale, që është një parakusht themelor për një zhvillim të suksesshëm në bujqësi.

Më shumë informacion mund të gjeni në linkun në vazhdim. http://www.mzsv.gov.mk/Events.aspx…”  thotë Çeliku

Për  më shumë ndiq linkun:

#MINISTRIAEBUJQESISE#ThirrjePublikeEdhe këtë vit, përmes Programit të #MinistrisësëBujqesisë për subvencione…

Publiée par Nefrus Celiku sur Jeudi 13 février 2020

 

LEXO EDHE:

Bekteshi: Me pakon e katërt të masave përmes mbështetjes së drejtpërdrejtë financiare do t’i mbështesim qytetarët dhe sektorët më të prekur

BASHKE TV

Bekteshi: Kompania gjermane ‘Franc Kiel’ do të investoj 3,5 milion euro në fabrikën e re për prodhimin e ulëseve të trenave në zonën industriale në Tetovë

BASHKE TV

Ahmeti takoi ambasadorin e Kosovës Gjergj Dedaj

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Publikohet marrëveshja politike dhe ekonomike e arritur në Shtëpinë e Bardhë

BASHKE TV
BASHKË.TV