fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Çeliku: Shpallet lajmërimi për zgjedhjen e realizuesit të tre sistemeve për ujitje Çaushicë, Sllavishko Pole dhe Kolibarë – Cërvicë,

Është shpallur lajmërimi për zgjedhjen e realizuesit të tre sistemeve për ujitje në Çaushicë, Sllavishko Pole dhe Kolibarë – Cërvicē, komuna e Kërcovës
✔Sistemi i ri në Çaushicë do të përfshijë ujitjen e 85 hektarëve tokë bujqësore mbi kanalin kryesor Turija.
✔Nga sistemi Sllavishko Pole dobi do të kenë edhe 250 bujqit nga fshatrat Psaçë, Rankovcë dhe Ginovcë. Ndërtimi i tij do të mundësojë ujitjen e 200 hektarëve të tokës bujqësore.
✔Ndërtimi i sistemit Kolibarë do të mundësojë ujitjen e 162 hektarëve të tokës së punueshme bujqësore, ndërmjet fshatrave Kolibarë dhe Cërvicë.” – shprehet Çeliku

Për më shumë ndiq linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2367163636940581&id=100009409022343

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV