fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Dështon Lsdm në Haraçinë

Lsdm ditë më parë paralajmroj tubim qëndror në Komunën e Haraçinês, mirëpo nga numri i vogel i të pranishmëve, të njejtin e shëndruan në mexhlis çaji!

Ngjarja e sotme, vetëm po dëshmon rrënien e lirë dhe te vazhdueshme të Lsdm në elektoratin shqiptar.

LEXO EDHE:

Tre hapa që duhet t’i ndiqni në vendvotim që mos rrezikoheni nga COVID-19 gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Moti sot në vendin tonë

BASHKE TV

Këto gjëra nuk duhet t’i bëni në vendvotim gjatë ditës së zgjedhjeve në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Bekim Jashari selam opozitës shqiptare: Mos ma keqpërdorni emrin me të pavërteta! (FOTO)

BASHKE TV

Bushati: Shqiptarët gati ti drejtojnë institucionet e Maqedonisë së veriut

BASHKE TV

Ganiu: Krijojmë vende të reja për prakim me kapacitet prej 170 vendeve

BASHKE TV
BASHKË.TV