fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Dezinfektohen Xhamitë në komunën e Sarajit

Në kontinuitet bëhen dezinfektime në të gjitha hapsirat publike që frekuentohen nga njerëz, Xhamitë, Shkollat, Cerdhet në komunën e Sarajit, si masë preventive kundër Coronavirusit Cobi-19.
Sot, kryesishtë janë dezinfektuar Xhamitë. Komuna e Sarajit në bashkëpunim me Ndërmarjen Publike ‘Higjiena Komunale’ ka bërë edhe larjen e disa rrugëve kryesore në vendbanime të ndryshsme.
#PanikJo
#KujdesPo

Dezinfektohen Xhamitë në komunën e Sarajit Në kontinuitet bëhen dezinfektime në të gjitha hapsirat publike që…

Publiée par Komuna Saraj-Municipality of Saraj-Општина Сарај sur Lundi 23 mars 2020

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV