fbpx
Bashke.tv
LAJME

Dr Hasani në klinikën e Shkupit kryhen dhe operacione të rralla, që kualifikohen nga më të vështirat

Jemi maksimalisht të angazhuar në përmirësimin e kushteve dhe përgatitjen e stafit mjekësorë që çdo patologji të trajtohet ne klinikat e Shkupit thotë dr. Ilir Hasani drejtor i drejtor i Klinikës Universitare për Traumatologji , Sëmundje Ortopedike , Anestizi, Reanimicion, dhe Kujdes Intensiv
“Bëjmë intervenime kirurgjikale të cilat për herë të parë bëhen këtu, nuk flas vetëm për mua personalisht por për tërë stafin këtu. Me sukses gjatë dy viteve të fundit kemi arritur të realizojmë disa intervenime të cilat më parë nuk ka mundur të bëhen” thotë dr Hasani
Ai me këtë rast thotë se këto shërbime ulin koston për shpenzimet e pacientëve dhe ofrojnë mundësi për trajtimin e sëmundjeve të rënda në vend.

LEXO EDHE:

Izet Mexhiti: Prej sot rruga Jadranska Magistralla e njohur edhe si Kaçaniçki Pat, riemërtohet në rruga Hasan Prishtina!

BASHKE TV

Pyetje deputetësh/ Mexhiti: Ja 3 pyetjet e mia që ia parashtrova ekzekutivit të BDI-së

BASHKE TV

Bekim Rexhepi: Përfundoi ekspropriimi i pronave në autostradën Shkup-Bllacë

BASHKE TV

ALI AHMETI DHE HYDAJET HYSENI DY SEKRETARËT ORGANIZATIV MË TË MËDHENJ TË LËVIZJES

BASHKE TV

ALI AHMETI DOCTOR HONORIS CAUSA I UNIVERSITETIT TË TETOVËS

BASHKE TV

ALI AHMETI FIGURË UNIKALE E KOMBIT

BASHKE TV
BASHKË.TV