fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Drejtori i Institutit të mjekësisë së punës, Alajdin Memedi sot ndau vendime të punës për punonjësit e këtij tempulli shëndetësor

Shkup, 13 shkurt 2020 – Drejtori i Institutit të mjekësisë së punës pranë RMV-së, Alajdin Memedi sot ndau vendime të punës për punonjësit e këtij tempulli shëndetësor mes tjerash Memedi në rrjetin social facebook shprehet “Në Institutin e mjekesisë së punës të RMV-së sot u ndanë vendime pune! Urime e punë të mbarë të gjithëve!” – thotë Drejtori Alajdin Memedi

Për më shumë ndiq linkun:

Ne Instituti i mjekesise se punes te RMV sot u ndane vendime pune! Urime e pune te mbare te gjitheve!Denes vo Instutot za medicina na trudot na RSM dodeleni se resenia za vrabotuvanje!So sreka na site!

Publiée par Alajdin Memedi sur Jeudi 13 février 2020

LEXO EDHE:

Hisen Xhemaili: Lëshohet në përdorim teleferiku në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

BDI: Mundësi të barabarta, mbi 40 përqind gra në organet partiake dhe ato përfaqësuese

BASHKE TV

Në Çair po punohet, tribuna e re e stadionit të K.F.” Shkupi” , po merr pamje! 

BASHKE TV

BE diskuton metodologjinë e zgjerimit

BASHKE TV

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

BASHKE TV

Në Kodrën e Diellit prej sot në përdorim teleferiku i ri me gjashtë ulëse

BASHKE TV
BASHKË.TV