fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Drejtori Sela takoi guvernatoren e Bankës Popullore

Drejtori i AZGJ-së, Ylber Sela, sot realizoi një takim me kreun e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, znj. Anita Angelovska-Bezhoska dhe ekipin e saj për t’u njohur nga afër për atë se sa ky institucion është i gatshëm dhe i përgatitur për të zbatuar obligimet që dalin nga Ligji për Përdorimin e Gjuhëve.

Drejtori Sela dhe guvernatorja Angellovska-Bezhoska shkëmbyen mendime për realizimin e obligimeve që burojnë nga dispozitat e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve.

Në anën tjetër, drejtori Sela tha se AZGJ-ja me kapacitetet e veta mbetet e hapur për bashkëpunim, duke ofruar përkrahje në pjesën e informacioneve këshillëdhënëse për zbatimin e këtij ligji, ashtu si edhe ndihmë në sigurimin e përkthimit dhe lekturës së formularëve dhe dokumenteve që burojnë nga puna e Bankës Popullore.

Këto takime janë në kuadër të tubimit të informacioneve për zbatimin e Ligjit të Përdorimit të Gjuhëve nga ana e institucionit të lartpërmendur.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV