fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Drejtori Shabani i shpërbleu pesë punëtorët më të suksesshëm të NP Higjiena Komunale – Shkup për vitin 2019

NP Higjiena Komunale – Shkup i shpalli pesë punëtorët e saj më të suksesshëm për vitin 2019. Bëhet fjalë për punëtorët për mbledhjen e mbetjes Zulfi Aliu dhe Tefik Usein, larësin e automjeteve Fejzo Fejzov, punëtorin në peshore Ismail Ismail dhe Irfan Miftari punëtor për mbledhjen e mbetjes industriale të parrezikshme.

Drejtori Abdusamed Shabani ju ndau mirënjohje dhe i shpërbleu pesë punëtorët më të suksesshëm në Ndërmarrje, duke i marr si shembull për kryerjen cilësore të detyrave të punës.

,,Këta pesë punëtorë treguan sukses të veçantë dhe arritën rezultate të jashtëzakonshme në punë. Ata i kryejnë detyrat e tyre në kushtet më të vështira të punës andaj është nder i madh për mua që kisha mundësinë t’i shpërblej dhe t’ju tregoj sa e vlerësoj mundin e tyre. Këtë praktikë për shpalljen e pesë punëtorëve më të suksesshëm e prezantojmë për herë të parë në NP Higjiena Komunale – Shkup dhe sinqerisht shpresoj që të mbetet traditë.” – tha drejtori Shabani

DREJTORI SHABANI I SHPËRBLEU PESË PUNËTORËT MË TË SUKSESSHËM TË NP HIGJIENA KOMUNALE – SHKUP PËR VITIN 2019NP Higjiena…

Publiée par Abdusamed Shabani sur Lundi 30 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV