fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Duraki: 12 milionë euro për rrugë lokale në komunat tona

“Sot, Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e saj të rregullt të 173-të dhe 174-të, solli vendim për alokimin e mjeteve nga Projekti për lidhjen e rrugëve lokale në vlerë prej 70 milionë euro, kredi e siguruar nga Banka ndërkombëtare për zhvillim dhe ripërtëritje dhe Banka Botërore.

Ky projekt u dedikohet të gjithë komunave në Maqedonin e Veriut dhe ka për qëllim, rehabilitimin, rekonstruimin dhe mbindërtimin e rrugëve lokale, projekt ky i cili do të ndikojë dukshëm në përmirësimin e infrastrukturës rrugore në të gjitha komunat e vendit!

▶️Nga kjo kredi 12 milionë euro do të përfitojnë komunat që udhëhiqen nga kryetarë shqiptarë pa dallim të përkatësisë së tyre partiake.

▶️Qeveria miratoi ligjin për ratifikim e anëtarësimit në Nato…

#Bashkë_nē_suksese_të_përbashkëta” – thotë Duraki

Për më shumë ndiq linkun:

12 milionë euro për rrugë lokale në komunat tona✅▶️Sot, Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e saj të rregullt…

Publiée par Sadulla Duraki sur Samedi 28 décembre 2019

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV