fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Edhe babai i El Chekës me dosje kriminele

Ilirianews.mk ka arritur që ekskluzivisht të siguron edhe dosien kriminele të babait të Sheqerim Ahmetit, të njohur si El Cheka,

Më herët botuam dosien e rëndë kriminele edhe të Blerim Ahmetit, vëllaut të Sheqerim Ahmetit të njohur si El Cheka.

Dosja e botuar më poshtë dëshmon për vepra të rënda kriminele nga ana e babait të El Chekës, Mustafa Ahmeti, njejtë si edhe djalit të tij Blerim Ahmetit i cili po pretendon të organizon protesta.

“Te dhënat për Mustafa Ahmedin i lindur më 20.03.1961 Kërçovë:

1.Ndalesë për dokumente udhëtimi në vitin 2007.

2.Fyerje ndaj pjestarëve të policisë më 24.09.2001.

3.Prishje e rendit dhe qetësisë publike neni 8 dhe 12 më 12.03.2019.

4.Prishje e rendit dhe qetësisë publike neni 12 dhe 15 i KP më 28.01.2005.

5.Prishje e rendit dhe qetësisë publike neni 8 më 21.12.2006.

6.Dënim me burg me vendim të gjykatës nga datat 19.03.2003-6 muaj neni 396 i KP, 24.11.201-6 muaj neni 383 nga KP, 09.11.2012-3 muaj dhe 1 vit me kusht sipas nenit 139 nga KP.

  1. I njëjti ka kryer edhe vepra penale në vitin 1976, 1984, 1986, 1987, të cilat janë të regjistruara me nene të Kodit Penal të IJRM-së dhe diku mbi 10 shkelje, sa i përket prishjes dë rendit dhe qetësisë publike, ku ka qenë i gjobuar me para.”

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV