fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Emërohen dy shqiptarë në pozicione të rëndësishme,kuadër të BDI -së!

Shqiptarët vazhdojnë të marrin funksione të larta dhe të rëndësishme shtetërore.

Në mbledhjen e rregullt të 174-të të Qeverisë gjatë ditës së sotme, Fatmir Iseni nga Bogovina është emëruar drejtor i Inspektoratit për Gjuhë ndërsa Buran Sulejmani u emërua zëvendësdrejtor në Drejtorinë për Sigurinë e Informatave të Klasifikuara (DSIK) nga Zhelina.
Ndryshe që të dy të sapoemëruarit janë kuadër të Bashkimit Demokratik për Integrim.

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

BASHKE TV
BASHKË.TV