fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Fatime Fetait t’i merret rasti “Titanik 3”

Konfrontimi mes Katica Janevës dhe Fatime Fetait është bazë që kjo e fundit të përjashtohet nga procedimi i mëtutjeshëm i rastit “Titanik3”.

Ky propozim pak më parë u parashtrua nga avokati i Elenko Millano, mbrojtës i të akuzuarit Ismet Guri.

“Ka mosmarrëveshje mes Janevës dhe prokurorëve të autorizuar (Fatime Fetai, Gavrill Bubevski) në këtë lëndë. Këshilli i Prokurorëve Publik le të jep mendim, ndërsa Parlamenti i Maqedonisë së Veriut ta miratoj vendimin” tha avokati Elenko Millano.

LEXO EDHE:

Ganiu: Nënshkruam kontratën për ndërtimin e objektit të ri “Bambi” të kopshtit për fëmijë “Fidani”

BASHKE TV

Varheji: BE-ja përgatit plan ekonomik për zhvillim të Ballkanit Perëndimor

BASHKE TV

Ganiu: Aksioni i dezinfektimit përfshiu 162 ndërtesa kolektive në territorin e Komunës së Çairit

BASHKE TV

Ministri Bekteshi: Do të shfuqizohet ndalesa për eksportin e miellit në shtetet fqinje

BASHKE TV

Sasoli: BE kërkon të përfshihen vendet e Ballkanit në luftën kundër COVID-19

BASHKE TV

YouTube po punon në rivalin e TikTok të quajtur Shorts

BASHKE TV
BASHKË.TV