fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Festim Halili paralajmëron ndërtimin e hekurudhës deri në Aeroportin e Shkupit

08 tetor 2020 – Bashke.TV – Drejtori i Ndërmarrjes Publike “Hekurudhat e Maqedonisë – Infrastruktura”, Festim Halili njofton se ky institucion ka aplikuar në IPA3 programën evropiane, që të financohet dhe përgaditet studimi gjithëpërfshirës për ndërtimin e linjës hekurudhore nga stacioni Ilinden deri tek Aeroporti i Shkupit me gjatësi 6.5 km.

Do të lehtësohet transferimi i mërgimtarëve dhe udhëtarëve të tjerë, nga aeroporti ose anasjelltas në qytetet gjegjëse ku kemi stacion hekururdhor” – thotë Halili.

🤷Keni menduar ndonjëherë, që nga ✈aeroporti i Shkupit deri në qytetin tuaj të udhëtoni me tren 🚉 ?📌 Aplikuam në IPA3…

Publiée par Festim Halili sur Jeudi 8 octobre 2020

LEXO EDHE:

Lidhja hekurudhore mes Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, prioritet i dy shteteve

BASHKE TV

Nis asfaltimi në Komunën e Dollnenit, Zhitoshë -Llazhan. Memeti premton edhe në komunat tjera shqiptare

BASHKE TV

Zyrtare, dhënja e lejes për përdorim të Teatrit Shqipëtar

BASHKE TV

Mexhiti: Dy deputetët e infektuar me COVID-19 do të ushtrojnë detyrën e tyre në mënyre onlinë

BASHKE TV

Sylejmani: 1 tetorin 1997 nuk duhet ta nderojnë vetëm ata që e organizuan dhe e udhëhoqën

BASHKE TV

Sylejmani: Bashkimi i Gjermanisë, ishte gëzim i madh për popullin Shqiptar

BASHKE TV
BASHKË.TV