fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Fetai: Secili që shkel Ligjin, patjetër të përgjigjet (video)

“Kjo që po ndodh mund të jetë një tregues i mirë se gjithsecili që ka shkelur ligjin do të bart përgjegjësi dhe se gjërat  po shkojnë në drejtim pozitiv në shtetin tonë. Askush nuk është i paprekshëm. Megjithatë nga ana tjetër, përgjegjësia penale individuale e njërit nga prokurorët në PSP, nuk mund të jetë shkak që të harrohet krimi që është bërë në shtetin tonë në periudhën e fundit. Ekipi i PSP-së është i përkushtuar në luftën për drejtësi dhe ne vazhdojmë me atë që është punë e jona”, deklaroi Fatime Fetai, prokurore e PSP-së.

LEXO EDHE:

Lëvizja BESA në 2018: Asnjëherë koalicion me LSDM (Video)

BASHKE TV

Ministri Ademi nënshkroi Marrëveshjen për bashkëpunim ndërkombëtar me Organizatën Evropiane për Hulumtime Bërthamore (CERN)

BASHKE TV

BDI – dega Saraj, Blerim Bexheti zgjidhet kryetar shtabi

BASHKE TV

KU JETON ALI AHMETI

BASHKE TV

Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

BASHKE TV

BDI nuk do ta lejon Selën dhe Gashin që t’i detyrojnë shqiptarët t’ju dërgojnë byrek maqedonasve

BASHKE TV
BASHKË.TV