fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Forumi rinor jep mesazhin nga lagja e Universitetit: Jemi Gati!

Në atmosferë madhështore në mes qindra antarësh të rinjë Eshtref Dehari u zgjodh kryetar i forumit rinorë i këshillit vendor “Jashtë Vardarit” bashkë me kryesinë e re.

Paralelisht është zhvilluar edhe një fushatë e antarsimeve të reja në këtë nëndegë.

Ndryshe zgjedhjet në forumin rinorë në degën Tetovës do të kurorzohen me kuvendin qendrore madhështorë në këtë degë.

LEXO EDHE:

Ali Ahmeti: Kosovë, gëzuar nga Abaz Gjuka

BASHKE TV

Kryetari Merko ndan 40 vendime pune për mësimdhënësit e shkollave fillore dhe të mesme

BASHKE TV

BDI: Nuk mbulohet dielli me shoshën e ASH, jeta cilësore, zhvillimi, puna, rinia dhe vetingu janë fokusi jonë

BASHKE TV

BDI në vijë me politikat amerikane dhe evropiane

BASHKE TV

Selami: U paguan subvencionet për blegtorët

BASHKE TV

Lideri Ahmeti takoi Shoqatën e afaristëve të Vizbegut

BASHKE TV
BASHKË.TV