fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ganiu: Aksioni i dezinfektimit përfshiu 162 ndërtesa kolektive në territorin e Komunës së Çairit

Shkup, 3 prill 2020 – “Aksioni i dezinfektimit përfshiu 162 ndërtesa kolektive në territorin e Komunës së Çairit

Pasi mbaruam dezinfektimin e ndërtesave të lagjeve Çair i Vjetër dhe Fushë Topanë, sot këtë proces vital për shëndetin tonë po e realizojmë edhe në:
ndërtesat e rrugës Xhon Kenedi,
ndërtesat e lagjeve Seravë, Gazi Babë, Sahat Kullë, Dyqanxhik
ndërtesat kolektive në zonën e Bit Pazarit në afërsi të Qendrës Tregtare “Mavrovasja“.

Me këtë rrumbullakësohet aksioni i ndërmarrë që përfshiu gjithsej 162 hyrje të ndërtesave kolektive në territorin e Komunës së Çairit.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Aksioni i dezinfektimit përfshiu 162 ndërtesa kolektive në territorin e Komunës së Çairit Pasi mbaruam dezinfektimin e…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Vendredi 3 avril 2020

LEXO EDHE:

Xhaferi porositë liderët politik: Gjeni konsensus për datën e zgjedhjeve!

BASHKE TV

ASH -AAA nuk i përfillin tetovarët, ndërsa kërkojnë vota në Tetovë

BASHKE TV

Blerim Bexheti: Të bëhen mbi 700 teste në ditë, apelojmë për kujdes nga qytetarët

BASHKE TV

Miratohet Protokolli për regjistrim në shkolla

BASHKE TV

Qytetarët edhe nesër kanë afat të konfirmojnë ose korrigjojnë paraqitjen vjetore të tatimit

BASHKE TV

Selami: Rruga Llojan-Tabanoc po bëhet realitet! Punimet vazhdojnë me dinamikë të duhur

BASHKE TV
BASHKË.TV