fbpx
Bashke.tv
Aktualitet LAJME

Ganiu: Gjithmonë në mbështetje të nxënësve dhe studentëve! 

22 shkurt 2020 – “Gjithmonë në mbështetje të nxënësve dhe studentëve! Përfundojmë aktivitetin sot, duke dëshmuar se jemi gjithmonë në përkrahje të të rinjëve, të atyre që meritojnë tërë kujdesin dhe mundësinë e realizimit të objektivave të tyre shkencore e profesionale.

Me plot konsideratë, përshëndes atë të cilën, po e bën tash e sa kohë Fondacioni “Albiz”, duke mbështetur student e nxënës përmes programit të ndarjes së bursave sociale dhe ato të meritës.
Të njejtën po e bëjmë edhe ne nga ana tjetër si institucion. Sepse investimi në arsim dhe shkencë është investimi më i vyer dhe më i dobishmi, i cili garanton shoqëri të suksesshme, rini të shëndoshë dhe të ardhme të ndritur.

Duke uruar të gjithë fituesit e bursave, njëherit uroj që iniciativa dhe projekte të tilla të realizohen gjithmonë, sepse vetëm duke shtrënguar dorën e ndihmës dhe të solidarizimit, motivimit dhe stimulimit në mes të njëri tjetrit bashkë mund të përqafojmë vlera.” – thotë Ganiu

Për më shumë ndiq linkun:

Gjithmonë në mbështetje të nxënësve dhe studentëve!Përfundojmë aktivitetin sot, duke dëshmuar se jemi gjithmonë në…

Publiée par Visar Ganiu – Faqja zyrtare sur Samedi 22 février 2020

LEXO EDHE:

Në Dibër zvogëlohet numri i personave të izoluar

BASHKE TV

Ministri Ademi: Arsimi online është zgjidhje sistematike dhe ka mekanizma për kontrollimin e shkollave

BASHKE TV

Bekim Jashari bën homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Rezallë

BASHKE TV

Kosovë, 21 vjet nga masakra e Rrezallës

BASHKE TV

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

BASHKE TV

Reduktim drastik i ndotjes së ajrit në Europë

BASHKE TV
BASHKË.TV